Τρόποι Αποστολής

Τα περισσότερα προϊόντα, που παρουσιάζονται μέσα στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, είναι άμεσα διαθέσιμα και αποστέλλονται σε Ελλάδα και Κύπρο στον τόπο, που μας έχετε υποδείξει στην Φόρμα Παραγγελίας με υπηρεσία ταχυμεταφορών (courier). Αποστολές πραγματοποιούνται καθημερινά, εκτός Σαββάτου, Κυριακής και αργιών.

Βασικές Χρεώσεις Αποστολής Εντός Ελλάδος

1) Για παραγγελίες μέχρι 3 κιλά βάρους η χρέωση είναι 4,50€

2) Για κάθε επιπλέον κιλό, η πρόσθετη χρέωση είναι 1,20€/κιλό

Για προϊόντα με αυξημένο όγκο ή βάρος τα μεταφορικά υπολογίζονται κατόπιν συνεννόησης. Η παράδοση των προϊόντων είναι παραδοτέα μέχρι το πεζοδρόμιο.

Σημείωση: Σε περίπτωση, που επιθυμείτε αποστολή με δική σας συνεργαζόμενη μεταφορική εταιρεία, δεν θα σας χρεώνουμε τα μεταφορικά και δίνετε εσείς εντολή στην μεταφορική, να παραλάβει από την έδρα μας. Σε αυτή την περίπτωση δεν υποστηρίζεται η αντικαταβολή, αλλά πρέπει να έχει προηγηθεί η εξόφληση μέσω πιστωτικής κάρτας ή τραπεζικής πληρωμής.

Βασικές Χρεώσεις Μεταφορικών Κύπρου

Για αποστολή με παράδοση εντός 2-3 εργάσιμων ημερών, η χρέωση ανέρχεται σε 20,00€ μέχρι τα 2 κιλά βάρους. Για κάθε επιπλέον κιλό, η χρέωση ανέρχεται σε 5,50€​.  Οι ανωτέρω χρεώσεις αφορούν και δυσπρόσιτους προορισμούς (με παράδοση σε 2-5 εργάσιμες ημέρες).

Υπολογισμός Βάρους Δέματος

Ο τρόπος υπολογισμού των κιλών υπολογίζεται βάσει της ογκομέτρησης του δέματος δηλαδή:(Πλάτος x Μήκος x Ύψος / 5000) ή του πραγματικού βάρους του δέματος.

Παραλαβή από έδρα μας

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής των παραγγελιών από την έδρα μας. Ανάλογα με τη διαθεσιμότητα του προϊόντος θα σας ενημερώσουμε με email και τηλεφωνικά, για να παραλάβετε το συντομότερο την παραγγελία σας.

Οι παραγγελίες, που έχουμε λάβει με τρόπο αποστολής “Παραλαβή από τα γραφεία μας”, θα παραμένουν διαθέσιμες για 5 εργάσιμες ημέρες. Μετά τις 5 εργάσιμες, οι ανεκτέλεστες παραγγελίες θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Επιπλέον Πληροφορίες

Η κυριότητα στο Προϊόν μεταβιβάζεται μετά την πλήρη εξόφληση του παραστατικού, ενώ ο κίνδυνος μετατίθεται κατά την παράδοση.

Σε περίπτωση έλλειψης του προϊόντος, που παραγγείλατε, ή καθυστέρηση της παράδοσης λόγω ανωτέρας βίας (καιρικών συνθηκών, απεργιών κτλ), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να μας επιβεβαιώσετε, αν επιθυμείτε να ολοκληρώσετε την παραγγελία σας.