Τρόποι Πληρωμής

1. Αντικαταβολή μετρητών στη συνεργαζόμενη εταιρεία ταχυμεταφορών. Για την πληρωμή με αντικαταβολή μετρητών η χρέωση είναι 2,50€ πανελλαδικά για παραγγελίες μέχρι 500,00€. Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 500,00€, βάσει νόμου δεν επιτρέπεται η πληρωμή με αντικαταβολή μετρητών, αλλά μόνο η κατάθεση ολόκληρου του ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς του Click24 ή πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστική κάρτας.

Στα είδη με σήμανση “Κατόπιν Παραγγελίας” και για αποστολές στην Κύπρο δεν υποστηρίζεται η μέθοδος πληρωμής της Αντικαταβολής.

2. Online, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα, μέσω της πλατφόρμας ηλεκτρονικού εμπορίου της Eurobank (Eurobank e- Commerce). Η καταχώρηση των στοιχείων της κάρτας σας, η επιβεβαίωσή τους, η δέσμευση του ποσού και η τελική χρέωση γίνονται σε ασφαλές περιβάλλον (SSL) της Eurobank. To Click24 σε καμία περίπτωση δεν γνωρίζει και κατά συνέπεια δεν αποθηκεύει τα στοιχεία της κάρτας σας σε καμία βάση δεδομένων.

Άτοκες Δόσεις: το Click24 προσφέρει σε επιλεγμένα προϊόντα (π.χ στα προϊόντα, που είναι άμεσα διαθέσιμα) τη δυνατότητα εξόφλησης με άτοκες δόσεις μέσω πιστωτικής κάρτας. Εφόσον η πιστωτική σας κάρτα είναι συμβατή με το πρόγραμμα άτοκων δόσεων της Viva Wallet, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας online σε άτοκες δόσεις ως εξής:

  • Μέχρι 2 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 50€
  • Μέχρι 4 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 100€
  • Μέχρι 6 άτοκες δόσεις για αγορές πάνω από 200€

3. Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό

Πληρωμή με κατάθεση στον Τραπεζικό Λογαριασμό της Click24. Στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το πλήρες ονοματεπώνυμο σας και να αναφέρετε τον αριθμό παραγγελίας ως σχόλιο κατάθεσης.

Για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας, μπορείτε να μας στείλετε το καταθετήριο της Τράπεζας με mail στο info@click24.gr

Στην Κύπρο υποστηρίζεται μόνο πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος στον τραπεζικό λογαριασμό της Viva.

Οι τραπεζικοί λογαριασμοί στους οποίους μπορείτε να καταθέσετε τα χρήματα ή να κάνετε μεταφορά με έμβασμα εσωτερικού είναι:

Viva Payments:
IBAN: GR8070100000000513769670189
BIC Swift: VPAYGRAA
Δικαιούχος : Newsoftware OE

Eurobank:
IBAN: GR5902600330000270201834417
BIC Swift: ERBKGRAA
Δικαιούχος : Newsoftware OE

ΠΡΟΣΟΧΗ: Τυχόν τραπεζικά έξοδα επιβαρύνουν αποκλειστικά εσάς και θα πρέπει να πληρωθούν εξ’ ολοκλήρου από εσάς και όχι από το Click24. Η ενεργοποίηση της παραγγελίας σας θα πραγματοποιηθεί, μόλις εμφανιστεί η κατάθεση με το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας στο λογαριασμό της εταιρείας. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει κατάθεση εντός 3 εργάσιμων ημερών, η παραγγελία ακυρώνεται αυτόματα.

4. Μέσω Viva Wallet

Μεταφορά από Viva  Wallet σε Viva  Wallet:
Μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας μέσω Viva, επιλέγοντας μεταφορά σε Viva Wallet Business. Συμπληρώστε το ΑΦΜ μας  (801539202), το ποσό και στην περιγραφή τα στοιχεία σας και τον αριθμό παραγγελίας.

5. Πληρωμή στην έδρα μας με μετρητά ή με χρεωστική/πιστωτική κάρτα. Αν η παραγγελία σας ξεπερνάει τα 500,00€, βάσει νόμου δεν επιτρέπεται η πληρωμή με μετρητά, αλλά μόνο η κατάθεση ολόκληρου του ποσού στους τραπεζικούς λογαριασμούς της Click24 ή πληρωμή μέσω πιστωτικής ή χρεωστική κάρτας.

Οι παραγγελίες, που έχουμε λάβει με τρόπο αποστολής “Παραλαβή από τα γραφεία μας”, θα παραμένουν διαθέσιμες για 3 εργάσιμες ημέρες. Μετά τις 3 εργάσιμες, οι ανεκτέλεστες παραγγελίες θα διαγράφονται αυτόματα χωρίς προειδοποίηση.

Σημείωση: Είδη με σήμανση “Κατόπιν Παραγγελίας”. Ορισμένα από τα είδη, που βρίσκονται στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, έχουν Ετικέτα: “Κατόπιν Παραγγελίας”. Για τα είδη αυτά οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι μόνο:

  • Online, με πιστωτική, χρεωστική ή προπληρωμένη κάρτα
  • Κατάθεση σε Τραπεζικό Λογαριασμό